Ezelsfeesten 2007 in Kerkstraat Noord

Reeds enkele jaren na elkaar was de braderie activiteit in Kerkstraat Noord aan het minderen. Handelaars en marktkramers vonden er hun weg niet tijdens de feesten en het minderde elk jaar opnieuw. Daar wilden we wat aan doen.

Samen met het braderiecomité kwamen we op het idee om een optreden te geven op een podium dit op het einde van Kerkstraat Noord. We plaatsten er een podium en orginiseerden een aperitief concert met Low Budget. Dit was dankzij het uitstekende weer en het vele enthousiasme een schot in de roos. Bijna alle bewoners kwamen er op af. Het was een blij weerzien en er werd gedanst en gelachen. Voor de aperitief en diverse dranken zorgde drankcentrale Nicole en hapjes werden aangebracht door diverse bewoners (Yves, Trees, Alexander, Evelien, Isabelle en Nancy), waarvoor onze dank. In de namiddag hadden we een optreden van Frank Valentino en een demonstratie jumpen.
De sfeer was er op en top. Het bewijs vind je op de talrijk genomen foto's terug.

Als je hier klikt kan je een bestand downloaden waar, van dit gebeuren, een foto montage werd gemaakt. Het bestand is 36MB groot en 100% veilig om op te starten.

Voor de video klik je hier.

Veel kijkplezier.
Rudi Maes

Aperitiefconcert Kerkststraat Noord Aperitiefconcert Kerkststraat Noord

 

www.selectwebservices.be